Omron

 

 

 

Omron - PLC

 

- az egyszerű feladatoktól kezdve a legbonyolultabb ipari felhasználásokon át bármely területen megállják a helyüket.

 

Az Omron termékek minősége és megbízhatósága, valamint a fejlett technológia területén szerzett hírnév az Omron valamennyi vezérlőrendszerében megnyilvánul.

A termékek között megtalálhatók az intelligens távoli I/O egységek, a kisméretű PLC CPM készülékek, a nagy teljesítményű, moduláris CJ1 sorozat, a még nagyobb méretű alkalmazásokhoz pedig az alaplap bázisú CS1 sorozat.

Az összes Omron PLC egyetlen szoftver segítségével programozható, amely része a CX-one szoftvercsomagnak.

Az Omron nagy hangsúlyt fektet a különböző érintőképernyős vezérlőkre(Terminál) is, amelyek éppúgy kaphatóak színes nagy felbontású, mint monokróm LCD kijelzős kivitelben az egyszerűbb feladatokhoz. A programozásukhoz szükséges szoftver ugyanúgy része a CX-one szoftvercsomagnak.

 

CP1E NQ PLC - Terminál akció

NQ3 és NQ5 bemutató

CP1E - NQ PLC - Terminál AKCIÓ !!!
2009. január 20.-ig


Új nyerő páros a kompakt készülékek palettáján!

A csomag tartalma:

- 1 db CP1E PLC egység 20, 30 vagy 40 I/O ponttal

- 1 db NQ Terminál színes érintőképernyővel 3.5"
vagy 5.7" méretben

- 1 db S8JX típusú tápegység

- 1 db CX-ONE Lite szoftvercsomag a kompakt
PLC -k és kompakt Terminál-ok programozásához
( külön vásárolva 79.200,-FT+ÁFA)

- csatlakozókábelek

 

      ...tovább a gyártó weboldalára

 

 

CPM sorozat

CPM - sorozat

Kisméretű PLC -sorozat - akár 320 I/O egység

 

Az integrált tápegységgel, valamint be- és kimenetekkel rendelkező, kisméretű PLC -vezérlők az egyszerű, nem bővíthető, 10 pontos CPM1A szabályozótól a nagy teljesítményű CP1H készülékig terjednek.

 

A hatékony programozást lehetővé tévő, széleskörű utasításkészlettel rendelkező vezérlők ideálisak a kis gépek vezérlésére. A beépített, nagy sebességű számlálószolgáltatások és impulzuskimenetek segítségével az egyszerű pozicionálási és sebességszabályozási alkalmazások egyszerűen megvalósíthatók.

 

 

CJ1 sorozat

CJ1 - sorozat

Moduláris PLC -sorozat - akár 2500 I/O pont

 

Az Omron által a 90-es években bevezetett virtuális alaplapot a CJ1 készüléknél tovább tökéletesítették.

 

A cserélhető CPU-egységek, hálózati egységek és hajtásmodulok széles kínálatával a rendszer minden tekintetben moduláris.

 

A magas szabályozási teljesítmény mellett az átlátszó kommunikációs felépítés ideális hozzáférési ponttá teszi a készüléket bármely intelligens hálózati eszköz számára, mivel az Ethernet, a DeviceNet, a PROFIBUS-DP és a CAN szabványokat egyaránt támogatja.

 

 

CS1 sorozat

CS1 - sorozat

Alaplapra építhető PLC -sorozat - akár 5000 I/O pont

 

Lefelé kompatibilis a C200H sorozattal, az I/O és a különleges funkcionális egységek széles választékát kínálja.

 

A nagy felbontású, nagy sebességű analóg adatgyűjtés, a folyamatos útvonalú hajtásszabályozás és a felhasználó által programozható kommunikációs egységek a CS1 készüléket valóban sokoldalú PLC -vezérlővé teszik a magas követelményeket támasztó alkalmazások széles körében.

 

A CS1 ezen kívül duplex CPU-egységeket és hurokszabályozást is kínál a folyamatszabályozást igénylő iparágak számára.

 

 

SmartSlice

SmartSlice - modulári I/O rendszer

 

A SmartSlice I/O rendszer az intelligenciát a lehető legkisebb méretbe foglalja. A digitális, analóg és különleges I/O egységek kombinálásával pontosan a szükségleteknek megfelelő DeviceNet vagy PROFIBUS-DP slave egységeket hozhatja létre.

 

Az adat-előfeldolgozási, a diagnosztikai és a megelőző karbantartási funkciók minden egyes I/O modulban megtalálhatók, és segítségükkel egyszerűsíthető a PLC -vezérlők programozása, meggyorsítható a gépek hibaelhárítása és csökkenthető a leállási idő.

 

Az adatmentési és visszaállítási funkciók segítségével az I/O egységek működés közbeni cseréje gyors és hibamentes

 

 

NS terminálok

NS - terminálok

Fejlett érintőképernyők

 

Az NS-sorozat az Omron fejlett terminálsorozata, amely az 5,7 hüvelykes, monokróm STN monitoroktól a 12,1 hüvelykes TFT monitorokig terjed.

 

Egy szoftver használatával egyszerűen programozható, és fejlett szolgáltatásokat kínál: többféle kommunikációs lehetőséget (beleértve az Ethernet kapcsolatot is), kiváló illeszthetőséget a PLC -vezérlőkhöz és egyéb eszközökhöz, különlegesen lapos kialakítást, és akár 75 000 óra élettartamú háttérvilágítást.

 

 

NSJ - terminálok

NSJ - terminálok

Terminál és vezérlő egyben

 

Az Omron Sysmac One sorozat tagjai egy NS sorozatú terminál (5,7-12,1 colos képernyőmérettel), egy hatékony CJ1 sorozatú PLC CPU egységgel (két típusból választhatóan), egy választható Ethernet illesztő és egy alapkiépítésben rendelkezésre álló hálózati illesztő (pl. DeviceNet vagy Profibus) kombinációjából épülnek fel.

 

A SYSMAC ONE sorozat tagjainak hátuljába egy bővítőkártya beillesztésére is lehetőség nyílik. Ez további funkciók megvalósítását teszi lehetővé, például egy Ethernet illesztő vagy I/O bővítés alkalmazását.

 

 

 

 

 
Minden jog fenntartva!   Saga® Kereskedelmi Kft 1990.
Felhasználási területek :
• ipari területek • erőművi alkalmazások • feldolgozó ipar • víz- és szennyvízkezelés • egyéb
 

Áramellátás, ipari műszerezés, hajtástechnika és automatizálás!

Kereskedelmi Kft.